Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Καλώς ήλθατε στη Φθηνότερη Ασφάλεια Αυτοκινήτου από τους Knights of Athens!

Καλώς ήλθατε στη Φθηνότερη Ασφάλεια Αυτοκινήτου από τους Knights of Athens!


Απέχετε μόνο λίγα λεπτά από μία ανταγωνιστική προσφορά στην Ασφάλεια του Αυτοκινήτου σας!

Οι Knights of Athens είναι Ανεξάρτητοι Σύμβουλοι Ασφάλειας Αυτοκινήτου με εμπειρία άνω των 20 ετών αθροιστικά στις Ασφάλειες αυτοκινήτου και με συνεργασίες με 20+ Ασφαλιστικές Εταιρείες Αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Στα γραφεία μας αλλάζουμε τον τρόπο με τον οποίο εξυπηρετούμε τους Πελάτες μας. Πιστεύουμε ότι ο Έλληνας καταναλωτής αξίζει μια καλύτερη ασφαλιστική εμπειρία και μια πιο δίκαιη ασφάλιση. Ειδικευόμαστε στην ασφάλιση αυτοκινήτου, με πωλήσεις προϊόντων απευθείας από εμάς, με ένα απλό τηλεφώνημα!

Καλέστε μας και λάβετε την Προσφορά στις Ασφάλειες Αυτοκινήτου εύκολα και γρήγορα, απαντώντας σε μια σειρά από ερωτήσεις που αφορούν εσάς, το αυτοκίνητο σας και τον τρόπο που οδηγείτε.

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Τιμές από 126 ευρώ!

Η ασφάλεια του αυτοκινήτου είναι σίγουρα κάτι που μας προβληματίζει ιδιαίτερα τώρα που αναζητούμε φθηνότερες ασφάλειες αυτοκινήτου, λόγω κρίσης. Το χειρότερο απ? όλα είναι ότι υπάρχουν αμέτρητες ασφαλιστικές εταιρίες με αποτέλεσμα να είναι πρακτικά αδύνατο να βρούμε ποια είναι η κατάλληλη για το αυτοκίνητο μας.
Πολλές φορές επομένως «μας πιάνουν κορόιδο» και ενώ έχουμε πληρώσει περισσότερα, παίρνουμε λιγότερα, απλά γιατί ο εκάστοτε ασφαλιστής μπορεί να πουλήσει ασφάλειες αυτοκινήτου από μία ή δυο μόνο ασφαλιστικές εταιρείες.
Η διαφοροποίηση των Knight Of Athens έρχεται, εκτός από την πολυετή εμπειρία, αλλά και από τη συνεργασία τους με 20+ Ασφαλιστικών Εταιρειών στις Ασφάλειες Αυτοκινήτου.

Ασφάλεια Αυτοκινήτου: Καλύψεις & Αξιοπιστία


Εδώ ερχόμαστε με χαρά και περηφάνια να σας πούμε ότι οι πολύπειροι Ασφαλιστές μας όχι μόνο μπορούν να σας βρουν τις καλύτερες τιμές στην Ασφάλεια του αυτοκινήτου σας, αλλά μπορούν να σας υποστηρίξουν πλήρως βρίσκοντας για εσάς τα ιδανικότερα πακέτα ασφάλισης στις πιο αξιόπιστες και βιωσιμότερες εταιρίες της χώρας.

Είμαστε σε θέση ανά πάσα στιγμή να σας εξηγήσουμε ποιες ακριβώς είναι οι καλύψεις σας χωρίς υπεκφυγές και χωρίς ψιλά γράμματα έτσι ώστε να ξέρετε τι δικαιούστε και τι μπορείτε να διεκδικήσετε στην Ασφάλιση Αυτοκινήτου.

Και επειδή κάθε οδηγός έχει εμπλακεί σε κάποιο ατύχημα σε δεδομένη στιγμή εδώ ερχόμαστε εμείς για να κάνουμε την διαφορά σαν Ασφαλιστικό Γραφείο:

· Μπορούμε να σταθούμε δίπλα σας από το πρώτο λεπτό του ατυχήματος σας, δίνοντας τις κατάλληλες συμβουλές και οδηγίες, και χάρη το δίκτυο συνεργατών μας μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε μέχρι την επιδιόρθωση του οχήματος σας ή και την αποζημίωση σας χωρίς κανένα κόπο ή έγνοια από μέρους σας.
· Γι? αυτό λοιπόν πριν κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια για την ανανέωση της Ασφάλειας του αυτοκινήτου σας, επικοινωνήστε πρώτα με έναν από τους Ασφαλιστές μας και σίγουρα θα καταλάβετε την διαφορά.
Καλέστε μας και λάβετε την Προσφορά στις Ασφάλειες Αυτοκινήτου εύκολα και γρήγορα, απαντώντας σε μια σειρά από ερωτήσεις που αφορούν εσάς, το αυτοκίνητο σας και τον τρόπο που οδηγείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου